nieuws

Remmers maakt het architecten makkelijk

bouwbreed

Met Wood trends zegt Remmers uit Hoogeveen architecten te helpen kleuren te kiezen voor ramen, kozijnen en deuren. De verf komt uit de reeks Induline Premium van Remmers. De kleuren van de Wood trends zijn verwerkt in losse blokjes waarmee de architect kan combineren. De collectie bestaat uit 24 kleuren: achttien houtkleuren en zes dekkende […]

Met Wood trends zegt Remmers uit Hoogeveen architecten te helpen kleuren te kiezen voor ramen, kozijnen en deuren. De verf komt uit de reeks Induline Premium van Remmers. De kleuren van de Wood trends zijn verwerkt in losse blokjes waarmee de architect kan combineren. De collectie bestaat uit 24 kleuren: achttien houtkleuren en zes dekkende tinten. Remmers zegt die te hebben gehaald uit onder meer trends in de architectuur, de mode en uit industriële ontwikkelingen. De leverancier stelde de collectie vorige maand voor op de vakbeurs Fensterbau/Frontale in Neurenberg.

Reageer op dit artikel