nieuws

Plankencentrale 
levert hout op maat

bouwbreed

De Plankencentrale verkoopt geschaafde planken en balken van exclusieve(re) houtsoorten. Het bedrijf biedt onder meer noten-, kersen- en teakhout met keurmerk vanaf een al dan niet op maat gezaagde enkele plank of balk online aan via www.plankencentrale.nl en in zijn vestigingen in Amsterdam, Alblasserdam, Renkum en Udenhout. In de catalogus staan vijftien maten. Het bedrijf […]

De Plankencentrale verkoopt geschaafde planken en balken van exclusieve(re) houtsoorten. Het bedrijf biedt onder meer noten-, kersen- en teakhout met keurmerk vanaf een al dan niet op maat gezaagde enkele plank of balk online aan via www.plankencentrale.nl en in zijn vestigingen in Amsterdam, Alblasserdam, Renkum en Udenhout.

In de catalogus staan vijftien maten. Het bedrijf levert onder meer brede onbekant rechte boomdelen. Kopers hebben de keuze uit hout met en zonder noesten. Wie wil kan De Plankencentrale het hout ook laten verlijmen tot producten.

Reageer op dit artikel