nieuws

Oranjepakket haalt de finale vast niet

bouwbreed

Hebben we echt nog niet genoeg van alle oranje petjes, vlaggetjes, knuffels, lepeltjes en toeters? Volgens Bob Miltenburg van deurpaneelimporteur Milin loopt het nog steeds storm met zijn gratis EK-pakketten bij iedere bestelling. In ieder geval tot Nederland-Duitsland vanavond.

Waar bestaat het EK-pakket precies uit?

“O, heel simpel: T-shirts, vlaggetjes, een toeter. Dat soort dingen. Iedere week stoppen we weer wat andere Oranje-spullen in het pakket.”

En zijn mensen dat nog niet zat?

“Ben je gek, het loopt storm! Het is ook voor ons een echte Oranjegekte. We krijgen allemaal positieve reacties. De enige klacht is dat mensen er meer van willen.”

Echt?

“Ja. We hebben al meer dan duizend pakketten weggegeven. We wilden het bewust laagdrempelig houden, omdat we met een gewone aanbiedingsactie altijd veel meer moeten bijhouden. Nu krijgt iedereen bij een bestelling gewoon een pakket. Ongeacht de grootte ervan.”

Wat kost dat allemaal?

“We hebben de spullen al meer dan anderhalf jaar geleden besteld. Het komt allemaal uit China, dus dat kost een droppie.”

Vertrouwen de klanten het wel?

“Hoezo?”

U importeert deurpanelen uit Duitsland….

“Hahaha, nee hoor, dat is geen enkel probleem. Sterker nog, zelfs mijn Duitse klanten willen die Oranje-pakketten graag.”

Wat gaan die Duitsers dan met die oranje shirts doen?

“Ik heb geen flauw idee.”

Maar wat als Oranje vanavond verliest?

“Ja, dan kan ik die spullen maar beter snel wegstoppen, want ik verwacht dat de vraag dan naar nul zal zakken. Maar geen nood: halen we ze voor het WK in 2014 weer van stal.”

Haalt u het tot de finale?

“Nee, als het zo doorgaat ben ik eind volgende week wel door mijn pakketten heen.”

Dan bestelt u toch nieuwe?

“Nee hoor. Op is op.”

Reageer op dit artikel