nieuws

Laskompas helpt lasmachine kiezen

bouwbreed

Laskar Las- en Snijtechniek helpt met zijn Laskompas bedrijven te kiezen uit de las- en snijmachines van fabrikant Cebora. De importeur uit Gorinchem doet dat via www.laskompas.nl. De gids vraagt onder meer naar de materialen die de potentiële gebruiker wil lassen of snijden. Een reeks aanvullende vragen verfijnt de keuze. Het kompas presenteert het zoekresultaat […]

Laskar Las- en Snijtechniek helpt met zijn Laskompas bedrijven te kiezen uit de las- en snijmachines van fabrikant Cebora. De importeur uit Gorinchem doet dat via www.laskompas.nl. De gids vraagt onder meer naar de materialen die de potentiële gebruiker wil lassen of snijden. Een reeks aanvullende vragen verfijnt de keuze. Het kompas presenteert het zoekresultaat met de technische specificaties van de machine(s). In Cebora’s catalogus staan er 49 van.

Reageer op dit artikel