nieuws

Isotechniek Isolatie failliet verklaard

bouwbreed Premium

Insta llatiebedrijf Isotechniek Isolatie is deze week door de Zutphense rechtbank failliet verklaard. Als gevolg daarvan dreigt voor 65 werknemers ontslag. Volgens CNV Vakmensen onderzoekt de curator de mogelijkheden van een doorstart, maar is nog niet zeker of die plaats zal vinden. “Wij zetten uiteraard in op werkzekerheid voor de medewerkers die vaak al vele […]

Insta llatiebedrijf Isotechniek Isolatie is deze week door de Zutphense rechtbank failliet verklaard. Als gevolg daarvan dreigt voor 65 werknemers ontslag. Volgens CNV Vakmensen onderzoekt de curator de mogelijkheden van een doorstart, maar is nog niet zeker of die plaats zal vinden. “Wij zetten uiteraard in op werkzekerheid voor de medewerkers die vaak al vele jaren werkzaam zijn bij het bedrijf”, zegt vakbondsbestuurder Willem Kruithof. Onverwacht kwam het faillissement van Isotechniek overigens niet. Het bedrijf verkeerde al enkele weken in surseance van betaling. Kruithof: ”Kennelijk waren de schulden zo groot dat de bewindvoerder geenandere mogelijkheid dan een faillissement zag.”

Reageer op dit artikel