nieuws

Ingeborg Cobouw Talent van het jaar

bouwbreed Premium

Ingeborg Cobouw Talent van het jaar
Den Haag, 270612 Ingeborg van den Ban, Cobouwtalent 2012. Foto: Sjef Prins - APA Foto

Ingeborg van den Ban is woensdagmiddag uitgeroepen tot Cobouw-talent van het jaar. Haar blogs werden verreweg het meest gelezen.

Partijen die hebben bijgedragen aan de invulling van het stageprogramma, waaronder Bouwend Nederland en Continu Detacheringen Werving & Selectie, wezen Ingeborg aan als hét toptalent van deze lichting. De drie andere Cobouw-talenten, Joshua van den Heuvel, Lars Swaanen en Roy Ploumen eindigden op een gedeelde tweede plaats.

Ingeborg liep samen met Lars stage bij Hurks Bouw Zuid, Joshua bij Huybregts Relou, Roy bij Smeets Bouw. Zaterdag in Cobouw een interview met Ingeborg van den Ban over haar afstudeeronderzoek naar het leggen van kanaalplaat- en breedplaatvloeren zonder gebruik te maken van de persoonlijke veiligheidsgordel.

Reageer op dit artikel