nieuws

Hoekmeter werkt 
als waterpas

bouwbreed

Meggitt Sensing Systems uit het Zwitserse Fribourg levert met de Sensorex SX41100 hoekmeters die onder meer bepalen of een (weg)constructie (nog) waterpas is. De fabrikant adviseert de meter ook om de veiligheid van kraangieken mee te bewaken. De meter bepaalt hoeken van 1 tot 70 graden. Het hart van de meter bestaat uit een inerte […]

Meggitt Sensing Systems uit het Zwitserse Fribourg levert met de Sensorex SX41100 hoekmeters die onder meer bepalen of een (weg)constructie (nog) waterpas is. De fabrikant adviseert de meter ook om de veiligheid van kraangieken mee te bewaken. De meter bepaalt hoeken van 1 tot 70 graden. Het hart van de meter bestaat uit een inerte massa die via een servomotor aangeeft onder welke hoek die staat.

Reageer op dit artikel