nieuws

Grontmij werkt voor Gasunie

bouwbreed

Grontmij heeft een contract afgesloten met Gasunie voor uitbreidingen en nieuwbouw van alle Gasunielocaties in Nederland. Het contract geldt voor een periode van twee jaar met de mogelijkheid van verlenging met nog twee keer een jaar. De verwachte omzet voor Grontmij binnen dit zogeheten raamcontract is 3,5 miljoen euro op jaarbasis. Vanaf het ontwerp tot […]

Grontmij heeft een contract afgesloten met Gasunie voor uitbreidingen en nieuwbouw van alle Gasunielocaties in Nederland. Het contract geldt voor een periode van twee jaar met de mogelijkheid van verlenging met nog twee keer een jaar.

De verwachte omzet voor Grontmij binnen dit zogeheten raamcontract is 3,5 miljoen euro op jaarbasis. Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering verzorgt Grontmij de “multidisciplinaire engineering, advies en ondersteuning op het gebied van procestechniek, elektrotechniek & instrumentatie, werktuigbouwkunde, bouwkunde en civiele techniek”.

Reageer op dit artikel