nieuws

Grontmij ontwerpt brandstoffabriek

bouwbreed

Grontmij heeft opdracht verkregen voor het ontwerp van een biobrandstoffenfabriek in Hardenberg. De opdrachtsom voor Grontmij bedraagt 885.000 euro. De nieuwe fabriek wordt in twee fases gebouwd. De eerste fase bestaat onder andere uit de bouw van een ondergrondse installatie om (hemi)cellulose te kraken. In de tweede fase wordt de fabriek uitgebreid met een Bio-ethanol-productieunit.

Grontmij heeft opdracht verkregen voor het ontwerp van een biobrandstoffenfabriek in Hardenberg. De opdrachtsom voor Grontmij bedraagt 885.000 euro. De nieuwe fabriek wordt in twee fases gebouwd. De eerste fase bestaat onder andere uit de bouw van een ondergrondse installatie om (hemi)cellulose te kraken. In de tweede fase wordt de fabriek uitgebreid met een Bio-ethanol-productieunit.

Reageer op dit artikel