nieuws

Groningen gunt bouw Forum aan BAM

bouwbreed

BAM Utiliteitsbouw gaat het Groninger Forum en de bijbehorende parkeergarage en de fietsenstalling bouwen. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. Het bedrijf kwam als beste uit de bus in de aanbestedingsprocedure van de gemeente. In totaal waren vijf aannemers in de race voor het project. Uit de beoordeling kwam naar voren dat BAM Utiliteitsbouw de economisch […]

BAM Utiliteitsbouw gaat het Groninger Forum en de bijbehorende parkeergarage en de fietsenstalling bouwen. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Het bedrijf kwam als beste uit de bus in de aanbestedingsprocedure van de gemeente. In totaal waren vijf aannemers in de race voor het project. Uit de beoordeling kwam naar voren dat BAM Utiliteitsbouw de economisch meest voordelige inschrijving had gedaan.

Naar verwachting zal de grond in september 2012 overgedragen worden aan de bouwer en dan kunnen de werkzaamheden van start.

Het is de bedoeling dat de garage en fietsenstalling medio 2016 in gebruik genomen worden. Het Forum moet eerst ingericht worden en gaat in 2017 open.

Reageer op dit artikel