nieuws

Gevel ontwerpen met online generator

bouwbreed

Daas Baksteen in Azewijn heeft een texturengenerator ontwikkeld. Met deze online toepassing kan de architect gevels ontwerpen. Hij kiest de steen, voegkleur en -type en structuursoort, waarna het programma het zelfgecreëerde gevelbeeld in het ontwerp weergeeft. In de texturengenerator kan de ontwerper vijf steensorteringen met elkaar mixen in willekeurige procentuele verhoudingen. “Door de 3D-visualisatie komt […]

Daas Baksteen in Azewijn heeft een texturengenerator ontwikkeld. Met deze online toepassing kan de architect gevels ontwerpen. Hij kiest de steen, voegkleur en -type en structuursoort, waarna het programma het zelfgecreëerde gevelbeeld in het ontwerp weergeeft. In de texturengenerator kan de ontwerper vijf steensorteringen met elkaar mixen in willekeurige procentuele verhoudingen. “Door de 3D-visualisatie komt het ontwerp bij de presentatie voor de opdrachtgever al tot leven, nog voordat er een steen is gemetseld.” Het resultaat kan worden gedownload en in het ontwerp worden geplaatst.

Reageer op dit artikel