nieuws

Geen centraal sociaal plan Volker Wessels

bouwbreed Premium

Het is de vakbonden en Volker Wessels niet gelukt het eens te worden over één sociaal plan voor alle ontslagen binnen het concern. FNV Bouw, HZC, CNV Vakmensen en FNV Bondgenoten overlegden gistermorgen vergeefs met het concern over centrale afspraken. Aanleiding voor de onderhandelingen waren de ontslagen bij de Volker-Wesselsbedrijven Visser & Smit Hanab (50) […]

Het is de vakbonden en Volker Wessels niet gelukt het eens te worden over één sociaal plan voor alle ontslagen binnen het concern. FNV Bouw, HZC, CNV Vakmensen en FNV Bondgenoten overlegden gistermorgen vergeefs met het concern over centrale afspraken. Aanleiding voor de onderhandelingen waren de ontslagen bij de Volker-Wesselsbedrijven Visser & Smit Hanab (50) en De Bonth van Hulten (29).

Volker Wessels was eerder al van mening dat reorganisaties de verantwoordelijkheid zijn van de afzonderlijke bedrijven binnen het decentraal georganiseerde concern. De bonden wilden een centrale afspraak maar vonden het bod dat Volker Wessels deed per saldo niet acceptabel.

De onderhandelingen moeten nu een “regionaal” vervolg krijgen.

Reageer op dit artikel