nieuws

Geen centraal sociaal plan bij Volker Wessels

bouwbreed Premium

Geen centraal sociaal plan bij Volker Wessels

Het is de vakbonden en Volker Wessels niet gelukt het eens te worden over één sociaal plan voor alle ontslagen binnen het concern.

FNV Bouw, HZC, CNV Vakmensen en FNV Bondgenoten overlegden vanmorgen vergeefs met het concern over centrale afspraken. Aanleiding voor de onderhandelingen waren de ontslagen bij de Volker-Wesselsbedrijven Visser & Smit Hanab (50) en De Bonth van Hulten (29).

Volker Wessels was eerder al van mening dat reorganisaties de verantwoordelijkheid zijn van de afzonderlijke bedrijven binnen het decentraal georganiseerde concern. De bonden wilden een centrale afspraak maar vonden het bod dat Volker Wessels deed per saldo niet acceptabel.

Reageer op dit artikel