nieuws

FNV Bouw hekelt onwil banken

bouwbreed Premium

FNV Bouw vindt het een slechte zaak dat banken hun probleem met woningcorporaties uitvechten over de rug van bouwvakkers. “De sector ligt al op z’n gat. Dit maakt de situatie alleen maar nijpender”, reageert voorzitter John Kerstens op de berichten dat banken terughoudend zijn bij het financieren van projecten van woningcorporaties. Aanleiding hiervoor is het […]

FNV Bouw vindt het een slechte zaak dat banken hun probleem met woningcorporaties uitvechten over de rug van bouwvakkers. “De sector ligt al op z’n gat. Dit maakt de situatie alleen maar nijpender”, reageert voorzitter John Kerstens op de berichten dat banken terughoudend zijn bij het financieren van projecten van woningcorporaties. Aanleiding hiervoor is het Vestia-debacle. Volgens Kerstens hebben de banken boter op hun hoofd. “Ze zijn mede verantwoordelijk voor de problemen bij Vestia.”

Reageer op dit artikel