nieuws

De Citadel in Assen

bouwbreed

Een omvangrijk en ingewikkeld binnenstedelijk bouwproject. Met deze kwalificatie omschrijven de bouwers De Citadel in het hart van Assen. Het multifunctionele complex heeft 12.500 vierkante meter commerciële ruimten met een parkeergarage, 160 appartementen en zeventig stadswoningen. BAM Woningbouw Noord en Heijmans kregen de opdracht van Bemog Projectontwikkeling. Het ontwerp is van RPHS Architecten en Architectuur […]

Een omvangrijk en ingewikkeld binnenstedelijk bouwproject. Met deze kwalificatie omschrijven de bouwers De Citadel in het hart van Assen. Het multifunctionele complex heeft 12.500 vierkante meter commerciële ruimten met een parkeergarage, 160 appartementen en zeventig stadswoningen. BAM Woningbouw Noord en Heijmans kregen de opdracht van Bemog Projectontwikkeling. Het ontwerp is van RPHS Architecten en Architectuur & Stedenbouw Bureau Ritzen.Foto: Persbureau Noordoost

Reageer op dit artikel