nieuws

Concordia neemt houthandel over

bouwbreed Premium

Concordia neemt houthandel over

De regionale hout- en bouwmaterialengroep Concordia uit Meppel neemt per juli de activiteiten van Houthandel Robaard en de Jonge uit Hoogeveen over.

Financiële details zijn niet bekendgemaakt. De directie van Robaard en de Jonge kondigde begin dit jaar aan dat het bedrijf deze zomer zou sluiten. Door de aanhoudende economische tegenwind was er geen toekomst meer voor het bedrijf die vooral levert aan bedrijven in de bouwsector, luidde de toelichting. De directie van Concordia ziet echter wel “voldoende aanknopingspunten” om het bedrijf voort te zetten. Concordia voegt Robaard & De Jonge samen met de eigen vestiging in Hoogeveen. Het bedrijf uit Meppel hoopt de vier werknemers in dienst te kunnen houden.

Reageer op dit artikel