nieuws

Bouwer OSDO failliet

bouwbreed

Bouwer OSDO failliet

Bouwonderneming OSDO uit Dongen is failliet. De b&u’er met tot voor kort een jaaromzet van circa 25 miljoen euro, heeft zelf het faillissement aangevraagd.

Het is, verklaart de directie, ondanks veel inspanning, niet gelukt het hoofd te bieden “aan de aanhoudende malaise in de bouw-en projectontwikkelingssector”. Het faillissement komt na een moeilijke tijd met reorganisaties en gesprekken met potentiële overnamekandidaten.

“Door diverse oorzaken” zou de situatie de laatste weken ernstig zijn verslechterd. Veelvuldig overleg met financiers en verzekeraars leidde niet tot een oplossing. Zo werd de geldnood acuut. OSDO staat voor de achternamen van de twee mannen die het bedrijf 35 jaar geleden oprichtten: Henk van Os Jan van Dongen. In 2010 nam de tweede generatie het stokje over.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels