nieuws

Betonkolommen en dwarsbalken

bouwbreed

In Zaltbommel werkt Hercuton aan de opbouw van een Europees Distributiecentrum voor Hitachi Data Systems. Medewerkers van het bedrijf plaatsen een dwarsbalk op de kolommen van het gebouw in wording. Kadans Vastgoed ontwikkelde het complex dat met zijn oppervlakte van 30.000 vierkante meter het grootste gebouw is dat door Hercuton is gerealiseerd. Het nieuwe distributiecentrum […]

In Zaltbommel werkt Hercuton aan de opbouw van een Europees Distributiecentrum voor Hitachi Data Systems. Medewerkers van het bedrijf plaatsen een dwarsbalk op de kolommen van het gebouw in wording. Kadans Vastgoed ontwikkelde het complex dat met zijn oppervlakte van 30.000 vierkante meter het grootste gebouw is dat door Hercuton is gerealiseerd.

Het nieuwe distributiecentrum wordt volledig uit beton opgebouwd, het kantoorgedeelte van het centrum wordt uitgevoerd met grote ruimtes, hoge plafonds en veel licht.

Op het dak verrijst een parkeerplaats voortweehonderd auto’s.Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel