nieuws

BAM digitaliseert begeleidingsbrief

bouwbreed

BAM Wegen stapt over van papieren naar digitale begeleidingsbrieven voor vrijkomend freesasfalt. Zowel bij de BAM Asfaltcentrales in Amsterdam (ACB) als de Haagse Asfaltcentrale (HAC) kan via digitale begeleidingsbrieven freesmateriaal worden ingenomen. Met het nieuwe systeem wordt de begeleidingsbrief vanuit de applicatie digitaal verstuurd, bijvoorbeeld per sms, aan belanghebbenden en deelnemers in de keten. Wanneer […]

BAM Wegen stapt over van papieren naar digitale begeleidingsbrieven voor vrijkomend freesasfalt. Zowel bij de BAM Asfaltcentrales in Amsterdam (ACB) als de Haagse Asfaltcentrale (HAC) kan via digitale begeleidingsbrieven freesmateriaal worden ingenomen. Met het nieuwe systeem wordt de begeleidingsbrief vanuit de applicatie digitaal verstuurd, bijvoorbeeld per sms, aan belanghebbenden en deelnemers in de keten. Wanneer de chauffeur onderweg wordt gecontroleerd, kan deze het sms-bericht of het bericht op zijn boordcomputer tonen. Het systeem is goedgekeurd door het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA).

BAM gaat het systeem binnenkort ook gebruiken bij het transport van bijvoorbeeld warm asfalt.

Reageer op dit artikel