nieuws

Ballast Nedam tekent vastgoeddeal Delft

bouwbreed

Ballast Nedam gaat een derde van het vastgoed in Spoorzone Delft ontwikkelen en realiseren. Het bouwconcern heeft daartoe een gronduitgifteovereenkomst gesloten met de gemeente Delft en het Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delt (OBS). Ballast Nedam zal verschillende typen gebouwen en woningen op verschillende locaties in het gebied ontwikkelen en bouwen, zo is afgesproken. Vanaf eind 2014 wordt […]

Ballast Nedam gaat een derde van het vastgoed in Spoorzone Delft ontwikkelen en realiseren. Het bouwconcern heeft daartoe een gronduitgifteovereenkomst gesloten met de gemeente Delft en het Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delt (OBS).

Ballast Nedam zal verschillende typen gebouwen en woningen op verschillende locaties in het gebied ontwikkelen en bouwen, zo is afgesproken. Vanaf eind 2014 wordt de eerste bouwgrond opgeleverd en kan begonnen worden met bouwen.

In het overige, twee derde deel van het gebied, is ruimte voor nieuwe initiatieven uit de markt.

Reageer op dit artikel