nieuws

Archiefmateriaal SBR ter inzage op internet

bouwbreed Premium

Het archief van de Stichting Bouwresearch (SBR) is online gezet. In het zogeheten SBR Kennis@archief zijn alle SBR-publicaties die sinds 1963 zijn verschenen te vinden. Het gaat in totaal om 35.000 pagina’s die niet via de gewone webwinkel van SBR verkrijgbaar zijn. Het betreft onder meer om informatie over bijvoorbeeld bouwtechnieken die in het verleden […]

Het archief van de Stichting Bouwresearch (SBR) is online gezet. In het zogeheten

SBR Kennis@archief zijn alle SBR-publicaties die sinds 1963 zijn verschenen te vinden. Het gaat in totaal om 35.000 pagina’s die niet via de gewone webwinkel van SBR verkrijgbaar zijn.

Het betreft onder meer om informatie over bijvoorbeeld bouwtechnieken die in het verleden werden gebruikt. Belangstellenden, zoals onderzoekers en studenten, kunnen via het archief een los document downloaden of een abonnement nemen met onbeperkte toegang. Het archief is toegankelijk via www.sbr.nl/kennisarchief.

Reageer op dit artikel