nieuws

Akkoord over sociaal plan van Goldewijk

bouwbreed

De CNV-leden bij Goldewijk hebben ingestemd met het sociaal plan van het bouwbedrijf. Bij de onderneming uit Doetinchem verdwijnen ongeveer zeventig van de 140 arbeidsplaatsen als gevolg van de malaise in de bouwsector. Afgesproken is dat werknemers die hun baan verliezen een ontslagvergoeding krijgen. Daarnaast is voor de betrokken medewerkers 2500 euro beschikbaar voor bemiddeling […]

De CNV-leden bij Goldewijk hebben ingestemd met het sociaal plan van het bouwbedrijf. Bij de onderneming uit Doetinchem verdwijnen ongeveer zeventig van de 140 arbeidsplaatsen als gevolg van de malaise in de bouwsector.

Afgesproken is dat werknemers die hun baan verliezen een ontslagvergoeding krijgen. Daarnaast is voor de betrokken medewerkers 2500 euro beschikbaar voor bemiddeling naar ander werk. “Dat is winst”, vindt Gerard van Dijk van CNV Vakmensen.

Reageer op dit artikel