nieuws

Volker Wessels populairste werkgever

bouwbreed

Volker Wessels populairste werkgever

Volker Wessels is door deelnemers aan de salarisenquête van Dagblad Cobouw en Bureau Berenschot aangewezen als populairste werkgever. BAM en Ballast Nedam staan op de tweede en derde plaats.

De top-10 van bekende bedrijven wordt aangevoerd door Heijmans. Dura Vermeer en Ballast Nedam zijn tweede, respectievelijk derde. In samenwerking met Bureau Berenschot ondervroeg Dagblad Cobouw dit jaar 641 bouwprofessionals over hun salaris, hun arbeidsvoorwaarden, zorgen en tevredenheid. Ook werd gevraagd welk bedrijf het meest bekend is, en bij welk bedrijf men het liefst zou willen werken.

Volgens John Knoester, directeur human recources bij Volker Wessels, zijn (potentiële) werknemers vaak enthousiast over ‘de identiteit en de herkenbaarheid op het lokale niveau’. “Als werknemer van Volker Wessels maak je deel uit van een groot concern, maar op lokaal niveau krijg je veel autonomie”, zegt Knoester in de salarisbijlage die vandaag bij Dagblad Cobouw verschijnt.

Bekijk hier de top-10 van bedrijven waar men graag wil werken

Bekijk hier de top-10 van bekende bouwbedrijven

Reageer op dit artikel