nieuws

Virtuele woondroom van Volker Wessels

bouwbreed

‑ Volker Wessels heeft in Nieuwegein het Wooniversum geopend. Met speciale helmen kunnen bezoekers virtueel kennis maken met het huis van hun dromen. Bestuursvoorzitter Gerard van de Aast noemt het centrum aan de A2 een regelrechte wereldprimeur. “Het is ons visitekaartje om te laten zien hoe wij innoveren om de woningmarkt uit het slop te […]

‑ Volker Wessels heeft in Nieuwegein het Wooniversum geopend. Met speciale helmen kunnen bezoekers virtueel kennis maken met het huis van hun dromen. Bestuursvoorzitter Gerard van de Aast noemt het centrum aan de A2 een regelrechte wereldprimeur. “Het is ons visitekaartje om te laten zien hoe wij innoveren om de woningmarkt uit het slop te trekken. Het experience-centrum gaat de manier waarop mensen nieuwbouwhuizen kopen voorgoed veranderen.”

De bezoekers kunnen dankzij de helm wandelen door hun droomhuis op ware grootte. Niels Wolfers: “Tot dusverre kon je de woning alleen bekijken via bouwtekeningen, sfeerimpressies en driedimensionale modellen. Hier reis je van voordeur tot zolderraam.”

Reageer op dit artikel