nieuws

Van der Kamp op naar niveau 3 CO2-ladder

bouwbreed Premium

Van der Kamp in Zwolle streeft ernaar niveau 3 van de CO 2 -prestatieladder van Prorail te bereiken. Recent is Van der Kamp gestart met het in kaart brengen van de CO 2 -uitstoot Van der Kamp heeft inmiddels van Energie Consult Holland de verklaring ontvangen dat zijn inventarisatie van de CO 2 -emissie over […]

Van der Kamp in Zwolle streeft ernaar niveau 3 van de CO 2 -prestatieladder van Prorail te bereiken. Recent is Van der Kamp gestart met het in kaart brengen van de CO 2 -uitstoot Van der Kamp heeft inmiddels van Energie Consult Holland de verklaring ontvangen dat zijn inventarisatie van de CO 2 -emissie over 2011 met positief resultaat is geverifieerd. Deze definitieve CO 2-voetafdruk is een optelsom van de totale uitstoot van de individuele bedrijven bestaande uit betoncentrales Van der Kamp (Amersfoort, Zaandam en Zwolle), Hollandse Cement Maatschappij in Moerdijk, Bagger- en Aannemingsbedrijf Van der Kamp (Zwolle) en Van der Kamp Zand- en Grindhandel (Zwolle).

Reageer op dit artikel