nieuws

Turborotonde

bouwbreed

Op de kruising van de provinciale wegen N241-N242 legt de combinatie MNO Vervat – Boskalis een turborotonde aan in opdracht van de provincie Noord-Holland. Medewerkers van MNO Vervat werken aan de vervanging van de bestaande rolpaalbrug. Door de aanleg van een nieuwe brug over de Niedorpervaart wordt het langzame verkeer gescheiden van het snelverkeer door […]

Op de kruising van de provinciale wegen N241-N242 legt de combinatie MNO Vervat – Boskalis een turborotonde aan in opdracht van de provincie Noord-Holland. Medewerkers van MNO Vervat werken aan de vervanging van de bestaande rolpaalbrug. Door de aanleg van een nieuwe brug over de Niedorpervaart wordt het langzame verkeer gescheiden van het snelverkeer door middel van een parallelstructuur. Onder de nieuwe brug wordt aan beide zijden een wandelroute en een faunapassage aangelegd.Foto: Martin Mooij

Reageer op dit artikel