nieuws

Systabo en Ufkes bouwen voor PostNL

bouwbreed

Volker Wessels-dochters Systabo en Ufkes bouwen voor PostNL twee pakketsorteercentra. Dat heeft de onderneming gisteren bekendgemaakt. Welk bedrag met de opdrachten is gemoeid, is niet naar buiten ge bracht. Het gaat om sorteercentra in Hengelo en Sittard. Die in Hengelo is inmiddels opgeleverd. Systabo verwacht het centrum in Sittard nog dit jaar af te ronden. […]

Volker Wessels-dochters Systabo en Ufkes bouwen voor PostNL twee pakketsorteercentra. Dat heeft de onderneming gisteren bekendgemaakt. Welk bedrag met de opdrachten is gemoeid, is niet naar buiten ge bracht.

Het gaat om sorteercentra in Hengelo en Sittard. Die in Hengelo is inmiddels opgeleverd. Systabo verwacht het centrum in Sittard nog dit jaar af te ronden.

De nieuwe gebouwen zijn dusdanig ontworpen dat met minimale arbeid een maximaal aantal postpakketten kan worden afgehandeld. De complexen zijn bovendien zo duurzaam en energiezuinigmogelijk uitgevoerd.

Reageer op dit artikel