nieuws

Schoolgebouwen kunnen aangepast

bouwbreed

Bestaande schoolgebouwen kunnen worden aangepast aan de huidige behoeften binnen het onderwijs. Deze transformaties zijn een alternatief voor nieuwbouw. Dat blijkt uit onderzoek van Arconiko Architecten uit Rotterdam. In totaal werden drie typen schoolgebouwen onder de loep genomen. Daaruit blijkt dat integrale transformaties in de meeste gevallen het bouwen van nieuwe scholen overbodig maken.

Bestaande schoolgebouwen kunnen worden aangepast aan de huidige behoeften binnen het onderwijs. Deze transformaties zijn een alternatief voor nieuwbouw. Dat blijkt uit onderzoek van Arconiko Architecten uit Rotterdam.

In totaal werden drie typen schoolgebouwen onder de loep genomen. Daaruit blijkt dat integrale transformaties in de meeste gevallen het bouwen van nieuwe scholen overbodig maken.

Reageer op dit artikel