nieuws

Schipper Kozijnen motor achter doorstart Ruiter Dakkapellen

bouwbreed

Schipper Kozijnen motor achter doorstart Ruiter Dakkapellen

Schipper Kozijnen is de drijvende kracht achter de recente doorstart van Ruiter Dakkapellen. Een overname van de dakkapellenproducent uit Ursem door de kozijnenfabrikant zit echter niet in het vat.

“Wel gaan we de samenwerking aan met Ruiter Dakkapellen. Ik zie op dat vlak genoeg kansen”, zegt directeur Jos Schipper van Schipper Kozijnen. Beide bedrijven leveren nagenoeg aan dezelfde klanten en kunnen dus van elkaar profiteren.

Ruiter Dakkapellen werd begin deze maand failliet verklaard nadat het door de teruglopende bouwvolumes in financiële problemen was geraakt. FNV Bouw juicht de doorstart toe, maar is kritisch over het plan van Ruiter Dakkapellen om de helft van de 91 oud-werknemers alleen als uitzendkrachten terug te laten keren.

Lees morgen het hele artikel in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel