nieuws

Q-Park investeert 75 miljoen euro

bouwbreed

– Parkeerbeheerder Q-Park heeft afgelopen jaar 75 miljoen euro geïnvesteerd in verbeteringen van zijn garages. De omzet steeg met 5 procent naar 694 miljoen euro. De winst bedroeg 47 miljoen euro. De waarde van het vastgoed steeg naar bijna 5 miljard euro. Q-Park ziet zich als bedrijf dat vastgoed tot waarde brengt door middel van […]

– Parkeerbeheerder Q-Park heeft afgelopen jaar 75 miljoen euro geïnvesteerd in verbeteringen van zijn garages. De omzet steeg met 5 procent naar 694 miljoen euro. De winst bedroeg 47 miljoen euro. De waarde van het vastgoed steeg naar bijna 5 miljard euro.

Q-Park ziet zich als bedrijf dat vastgoed tot waarde brengt door middel van hoogwaardige dienstverlening op het gebied van het parkeren. De onderneming bezit en exploiteert in tien Europese landen bijna zesduizend garages met zo’n 850.000 parkeerplaatsen. Q-Park zegt tevreden te zijn over de stabiele waardeontwikkeling van zijn vastgoed en de gunstige kasstroom. Vanwege de crisis zijn enkele geplande overnames uitgesteld.

Reageer op dit artikel