nieuws

Puzzelen met prefab

bouwbreed Premium

He t casco van het nieuwe Agrarisch Opleidingscentrum (AOC) Oost in Twello verdwijnt in zes weken tijd achter prefab hsb-gevelelementen. Van Norel Bouwgroep uit Epe, hoofdaannemer van het project, puzzelt in totaal zo’n tweehonderd geveldelen op hun plek. Elk element heeft een unieke specificatie, geen enkel deel is hetzelfde. Na plaatsing werkt de aannemer aan […]

He t casco van het nieuwe Agrarisch Opleidingscentrum (AOC) Oost in Twello verdwijnt in zes weken tijd achter prefab hsb-gevelelementen. Van Norel Bouwgroep uit Epe, hoofdaannemer van het project, puzzelt in totaal zo’n tweehonderd geveldelen op hun plek. Elk element heeft een unieke specificatie, geen enkel deel is hetzelfde. Na plaatsing werkt de aannemer aan het aanbrengen van montagevoorzieningen in de wanden voor onder meer de aluminium kozijnen. De elementen hebben een afwerking van duurzaam Fraké. Van Norel is afgelopen najaar gestart met de bouw van het opleidingscentrum, naar een ontwerp van SP Architecten uit Waddinxveen. Het complex, met een vloeroppervlak van ruim 9000 vierkante meter wo rdt eind dit jaar opgeleverd.Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel