nieuws

Oplopende verliezen doen PBO de das om

bouwbreed

PBO Bouw uit Rosmalen is failliet. Het bedrijf kampte al jaren met verliezen en een hoge schuld. PBO Bouw heeft de laatste tijd al flink moeten reorganiseren. In 2009 werkten er nog vijftig medewerkers, een jaar later was dat 28. In het jaarverslag van 2010 wordt al gerept over twijfel over de continuïteit. De omzet […]

PBO Bouw uit Rosmalen is failliet. Het bedrijf kampte al jaren met verliezen en een hoge schuld. PBO Bouw heeft de laatste tijd al flink moeten reorganiseren. In 2009 werkten er nog vijftig medewerkers, een jaar later was dat 28. In het jaarverslag van 2010 wordt al gerept over twijfel over de continuïteit. De omzet daalde van 2009 naar 2010 van 1,9 naar 1 miljoen euro. In 2010 bedroeg het verlies 177.000. Onduidelijk is of er aan een doorstart wordt gewerkt. Het bedrijf is “wegens omstandigheden gesloten”.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels