nieuws

Opinieleiders geven mening over agenda Bouwteam

bouwbreed Premium

Opinieleiders geven mening over agenda Bouwteam

Als ze gevraagd worden, dan is Joop van Oosten er zeker van dat ze willen helpen de toekomstagenda van het Bouwteam mede verder uit te werken.

Projectontwikkelaar Rudy Stroink, directeur Economie en Arbeidsmarkt van de gemeente Rotterdam Adriaan Visser, Stadgenoot-bestuurder Marien de Langen, EIB-directeur Taco van Hoek en Heijmans-bestuurder Ton Hillen zijn daarvoor nog niet gevraagd. Wel mochten ze van het Bouwteam al een eerste reactie geven op het werkstuk van het team. Allen vonden dat op hun eigen terrein er waardevolle dingen in zitten. Eerst nog even nader uitwerken en dan snel aan slag, is de conclusie van de opinieleiders.

Lees ook het interview met Joop van Oosten, voorzitter van het Bouwteam

Bekijk de agenda van het Bouwteam

Reageer op dit artikel