nieuws

ISSO maakt keuze grootkeukenventilatie objectiever

bouwbreed

ISSO maakt keuze grootkeukenventilatie objectiever

ISSO wil het ontwerpende installateurs en adviseurs makkelijker maken een ventilatiesysteem voor grootkeukens te kiezen. Over een jaar denkt de installateursdenktank uit Rotterdam daarvoor een publicatie met eenduidige aanwijzingen klaar te hebben.

“Een goed ventilatiesysteem voor grootkeukens voert kookdampen en kookluchtjes af zonder dat het veel energie kost en zonder het comfort van de werkomgeving te verminderen”, vat Harry van Weele als projectcoördinator de functies van een dergelijke installatie samen. De publicatie die hij voor ISSO voorbereidt over het ontwerp en de uitvoering, het beheer en het onderhoud van zo’n ventilatiesysteem is volgens hem in Nederland de eerste in z’n soort.

Lees morgen het hele artikel in Dagblad Cobouw 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels