nieuws

‘Goede kans op doorstart Ruiter dakkapellen’

bouwbreed

‘Goede kans op doorstart Ruiter dakkapellen’

Verschillende bedrijven hebben belangstelling voor een overname van het in faillissementsnood verkerende Ruiter Dakkapellen in Ursem.

Curator Alexander Claus verklaart dat de onderhandelingen over een doorstart in volle gang zijn. Of de beoogde voortzetting van de activiteiten daadwerkelijk rondkomt en zo ja in welke vorm, moet volgens hem deze week duidelijk worden. Zowel de curator als de directie tonen zich optimistisch over het te verwachten onderhandelingsresultaat. De inzet is een doorstart met zoveel mogelijk medewerkers.

Ruiter Dakkapellen heeft 91 mensen in dienst. Door een teruglopende omzet, krimpende markt en stijgende kosten zou bij doorgaan in de huidige vorm een faillissement onafwendbaar zijn, gaf het bedrijf vorige week te kennen.

Reageer op dit artikel