nieuws

GNS maakt doorstart met hulp van durfkapitalist

bouwbreed

GNS maakt doorstart met hulp van durfkapitalist

GNS Branddeuren en Rolluiken maakt met hulp van durfkapitalist Value8 een doorstart. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

GNS raakt eerder dit jaar in financiele problemen als gevolg van liquiditeitskrapte en problemen met een toeleverancier. Op 15 mei werd de onderneming failliet verklaard. Valu8 ziet voldoende mogelijkheiden om de activiteiten van GNS voort te zetten en uit te bouwen. Volgens de investeerder is het bedrijf gezond.

GNS, dat afgelopen jaren goed was voor een omzet van tussen de 9 en 10 miljoen euro, ontwikkelt en produceert brand- en inbraakwerende scheidingen en richt zich voornamelijk op de utiliteitsbouw, de industrie en grootwinkelbedrijven.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels