nieuws

GMB zet in op groei van 20 procent

bouwbreed

GMB zet in op groei van 20 procent

GMB zet voor de komende jaren in op een groei van 20 procent. Dat moet leiden tot een omzet van rond de 160 miljoen euro in 2015.

Algemeen directeur Gerrit-Jan van de Pol verkondigt de ambitieuze doelstelling van de Betuwse aannemer in het jaarverslag dat vandaag werd gepubliceerd. De voorgenomen groei moet tot stand komen door het binnenhalen van grote projecten, het voorzetten van de ingezette strategie, nog klantgerichter werken en door investeringen in capaciteit.

Het concern, dat na een doorgevoerde reorganisatie bestaat uit de drie clusters GMB Civiel, GMB Services en GMB BioEnergie, was afgelopen jaar goed voor een omzet van 132 miljoen euro. Daarmee werd het verloren terrein van het jaar ervoor weer goedgemaakt.

Reageer op dit artikel