nieuws

Gemeentehuis Peel en Maas verbouwd

bouwbreed

De Limburgse gemeente Peel en Maas gaat het gemeentehuis in Panningen verbouwen en uitbreiden voor een bedrag van maximaal 18,8 miljoen euro. In het uitgebreide, klimaatneutrale gemeentehuis krijgen ook de bibliotheek en andere maatschappelijke organisaties onderdak. Toegezegd is dat lokale bedrijven zo veel mogelijk kansen krijgen bij de aanbesteding volgend jaar. Het “Huis van de […]

De Limburgse gemeente Peel en Maas gaat het gemeentehuis in Panningen verbouwen en uitbreiden voor een bedrag van maximaal 18,8 miljoen euro. In het uitgebreide, klimaatneutrale gemeentehuis krijgen ook de bibliotheek en andere maatschappelijke organisaties onderdak. Toegezegd is dat lokale bedrijven zo veel mogelijk kansen krijgen bij de aanbesteding volgend jaar. Het “Huis van de Gemeente” krijgt geen gasaansluiting, wel warmte- en koudeopslag in de bodem met warmtepompen. Naar verwachting wordt het gebouw in de zomer van 2014 opgeleverd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels