nieuws

FNV Bouw komt met cao-app

bouwbreed

FNV Bouw heeft een app gemaakt waarmee de bouw-cao kan worden bekeken. Het gaat om de eerste cao-app van Nederland, zo laat de vakorganisatie weten. De app geeft onder meer informatie over het maximale gewicht dat bouwvakkers mogen tillen. Ook is er informatie te vinden over de verlofurenregeling en over de temperatuur waarbij bouwvakkers het […]

FNV Bouw heeft een app gemaakt waarmee de bouw-cao kan worden bekeken. Het gaat om de eerste cao-app van Nederland, zo laat de vakorganisatie weten. De app geeft onder meer informatie over het maximale gewicht dat bouwvakkers mogen tillen. Ook is er informatie te vinden over de verlofurenregeling en over de temperatuur waarbij bouwvakkers het recht hebben om te stoppen met werken. De app kan gratis worden gedownload. “We hebben apps gemaakt van de twee meest recent afgesloten cao’s. Met een aantal andere cao’s gaan we nu aan de slag”, zegt FNV Bouw-voorzitter John Kerstens.

Reageer op dit artikel