nieuws

Exposchuim op Noordeinde

bouwbreed Premium

Nog dit jaar moet de aanleg van het Noordeinde in Hendrik-Ido-Ambacht afgerond zijn. Deze nieuwe ontsluitingsweg zorgt voor een betere verkeersdoorstroming van en naar de A15. Om de zettingstijd zo kort mogelijk te houden is gekozen voor ruim 6.000 kubieke meter exposchuim (eps) als licht ophoogmateriaal. Daarna wordt het asfalt voor de weg aangebracht door […]

Nog dit jaar moet de aanleg van het Noordeinde in Hendrik-Ido-Ambacht afgerond zijn. Deze nieuwe ontsluitingsweg zorgt voor een betere verkeersdoorstroming van en naar de A15. Om de zettingstijd zo kort mogelijk te houden is gekozen voor ruim 6.000 kubieke meter exposchuim (eps) als licht ophoogmateriaal. Daarna wordt het asfalt voor de weg aangebracht door MNO Vervat. Het Noordeinde ontlast de Nijverheidsweg die nu te druk is.Foto: Dijkstra/Fred Steenman

Reageer op dit artikel