nieuws

CDA-Kamerlid Wonen keert niet terug

bouwbreed

CDA-Kamerlid Bas Jan van Bochove keert na de verkiezingen niet terug in de Tweede Kamer. Van Bochove debatteerde tien jaar lang over corporaties en wonen. De laatste anderhalf jaar hield hij zich ook bezig met het nieuwe Bouwbesluit. De CDA’er blikt terug op een “buitengewoon boeiende periode” waarin de herziening van de Woningwet voor hem […]

CDA-Kamerlid Bas Jan van Bochove keert na de verkiezingen niet terug in de Tweede Kamer. Van Bochove debatteerde tien jaar lang over corporaties en wonen. De laatste anderhalf jaar hield hij zich ook bezig met het nieuwe Bouwbesluit. De CDA’er blikt terug op een “buitengewoon boeiende periode” waarin de herziening van de Woningwet voor hem centraal stond. De bouwlobby begrijpt hij goed. “De sector komt op voor de werkgelegenheid. Het is alleen de vraag of het Rijk met geld moet blijven komen. Een miljard aan subsidies aan het begin van de crisis leidde ook niet tot een herstart van de woningmarkt.”

Reageer op dit artikel