nieuws

‘Bouwteam doet te weinig met particulier opdrachtgeverschap’

bouwbreed Premium

‘Bouwteam doet te weinig met particulier opdrachtgeverschap’

Het Bouwteam heeft te weinig gedaan met (collectief) particulier opdrachtgeverschap. Dat vinden 32 grote steden, verenigd in de G32.

In een brief aan het Bouwteam schrijft de voorzitter van de fysieke pijler van de G32, Jop Fackeldey, weinig terug te vinden van de suggesties die de steden hebben gedaan. “Dit terwijl het Bouwteam zelf stelt dat er sprake is van een gat in de markt en van een groot opbrengstpotentieel dat onvoldoende wordt benut. Er wordt slechts gesproken over experimenten met particulier opdrachtgeverschap in stedelijke gebieden met het aanbieden van kavels en klushuizen”, aldus de Lelystadse wethouder.

Reageer op dit artikel