nieuws

Arcadis adviseert over klimaatverandering

bouwbreed

Arcadis gaat ruim 150 Europese steden adviseren hoe in te spelen op de gevolgen van de klimaatsverandering. Een groep van 21 krijgt intensieve begeleiding. De opdracht van de Europese Unie wordt uitgevoerd samen met de Britse adviesbureaus AEA en Alexander Ballard. Een rol is ook weggelegd voor de universiteit van Manchester, de internationale raad voor […]

Arcadis gaat ruim 150 Europese steden adviseren hoe in te spelen op de gevolgen van de klimaatsverandering. Een groep van 21 krijgt intensieve begeleiding. De opdracht van de Europese Unie wordt uitgevoerd samen met de Britse adviesbureaus AEA en Alexander Ballard. Een rol is ook weggelegd voor de universiteit van Manchester, de internationale raad voor lokale milieu-initiatieven ICLEI en het Duitse bureau Adephi Onderwerpen komen aan de orde als het voorkomen van overstromingen, hoe om te gaan met droogte en de betekenis van infrastructurele investeringen in tijden van crisis.

Reageer op dit artikel