nieuws

Andus Group neemt Van Voorden over

bouwbreed

Andus Group heeft Van Voorden in Zaltbommel overgenomen. Door de overname stijgt de omzet van het bedrijf met circa 20 miljoen euro. Van Voorden ontwerpt en produceert scheepsschroeven, schroefbladen en straalbuizen voor de maritieme markt. Daarnaast maakt het bedrijf hoogwaardig industrieel gietwerk voor onder meer de baggerindustrie. Andus Group is de holdingmaatschappij met twaalf werkmaatschappijen […]

Andus Group heeft Van Voorden in Zaltbommel overgenomen. Door de overname stijgt de omzet van het bedrijf met circa 20 miljoen euro. Van Voorden ontwerpt en produceert scheepsschroeven, schroefbladen en straalbuizen voor de maritieme markt. Daarnaast maakt het bedrijf hoogwaardig industrieel gietwerk voor onder meer de baggerindustrie.

Andus Group is de holdingmaatschappij met twaalf werkmaatschappijen in Nederland, België, Duitsland en Slowakije. De Andus-bedrijven maken onder meer staalconstructies, bruggen en sluizen en railinfrastructuur.

Reageer op dit artikel