nieuws

Verbouwing ECI bij Roermond ligt stil

bouwbreed Premium

De verbouwing van de voormalige waterkrachtcentrale ECI aan de Roer in Roermond is nagenoeg stilgelegd omdat de brug naar het eiland waarop ECI ligt is afgesloten. Dat gebeurde nadat eigenaar waterschap Roer en Overmaas scheuren ontdekte in de constructie. Daardoor kan bouwverkeer het fabrieksterrein niet meer op. ECI wordt verbouwd tot cultuurcentrum. Oplevering zou medio […]

De verbouwing van de voormalige waterkrachtcentrale ECI aan de Roer in Roermond is nagenoeg stilgelegd omdat de brug naar het eiland waarop ECI ligt is afgesloten. Dat gebeurde nadat eigenaar waterschap Roer en Overmaas scheuren ontdekte in de constructie. Daardoor kan bouwverkeer het fabrieksterrein niet meer op.

ECI wordt verbouwd tot cultuurcentrum. Oplevering zou medio mei zijn, maar dat dreigt uit te lopen. Het waterschap praat met aannemer en gemeente onder meer over de mogelijke aanleg van een noodbrug.

Reageer op dit artikel