nieuws

Studentenwoningen op Spinozacampus

bouwbreed

Op de Spinozacampus in Amsterdam verrijzen zevenhonderd studentenwoningen. Ze worden verdeeld over elf blokken. Deze krijgen studentenstudio’s met bijbehorende voorzieningen. De eerste 213 huizen kunnen al voor de komende zomervakantie worden betrokken. De rest wordt gefaseerd opgeleverd. Dat meldt studentenhuisvester DUWO. De nieuwbouw kan snel worden opgeleverd dankzij een gemoduleerd bouwsysteem van bouwbedrijf Plegt-Vos. In […]

Op de Spinozacampus in Amsterdam verrijzen zevenhonderd studentenwoningen. Ze worden verdeeld over elf blokken. Deze krijgen studentenstudio’s met bijbehorende voorzieningen. De eerste 213 huizen kunnen al voor de komende zomervakantie worden betrokken. De rest wordt gefaseerd opgeleverd. Dat meldt studentenhuisvester DUWO. De nieuwbouw kan snel worden opgeleverd dankzij een gemoduleerd bouwsysteem van bouwbedrijf Plegt-Vos. In het project wordt samengewerkt tussen vastgoedbeleggingsgroep Axcellent, bouwbedrijf Plegt-Vos, Stadsdeel Zuidoost en studentenhuisvester DUWO.

Reageer op dit artikel