nieuws

Parteon bouwt snel zorgwoningen

bouwbreed

Woningcorporatie Parteon heeft aannemer P. Meijer opdracht geven voor de bouw van 56 woningen en 16 zorgwoningen in het project Rietlanden-Zuid in het centrum van Wormerveer. De zorgwoningen maken onderdeel uit van vervanging van een verouderd verpleeghuis van zorgorganisatie Evean. Volgens Parteon is sprake van vervroegde start van de bouw. “Normaal gesproken starten wij met […]

Woningcorporatie Parteon heeft aannemer P. Meijer opdracht geven voor de bouw van 56 woningen en 16 zorgwoningen in het project Rietlanden-Zuid in het centrum van Wormerveer. De zorgwoningen maken onderdeel uit van vervanging van een verouderd verpleeghuis van zorgorganisatie Evean. Volgens Parteon is sprake van vervroegde start van de bouw. “Normaal gesproken starten wij met de bouw van een project als 70 procent van de koopwoningen is verkocht. Dat was voor dit project nog niet zo. Vanwege het belang van de dorpsvernieuwing in Wormerveer wijken wij van onze regel af,” aldus directeur Wim Staargaard. Ook de herstructurering van de Rosmolenwijk in Zaandam wordt versneld vervolgd. Aannemer BAM gaat verder met de bouw van 45 koopwoningen aan de Jan Bouwmeesterstraat. De bouw van de eerste 32 sociale huurwoningen begon al eind vorig jaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels