nieuws

Optimale isolatie met zwevende ondervloer

bouwbreed Premium

Mavotrans introduceert een zwevende ondervloerconstructie die zowel lucht- als contactgeluiden reduceert. Met de Mavo-dBreak Isofloat wordt de dekvloer volledig ontkoppeld van de constructievloer, de wanden of andere aansluitingen met het bouwskelet. De Isofloat bestaat uit verloren bekistingsplaten die op elastomeerblokken rusten. De wanden van de ruimte rondom worden voorzien van een randisolatiestrook. Na plaatsing van […]

Mavotrans introduceert een zwevende ondervloerconstructie die zowel lucht- als contactgeluiden reduceert. Met de Mavo-dBreak Isofloat wordt de dekvloer volledig ontkoppeld van de constructievloer, de wanden of andere aansluitingen met het bouwskelet. De Isofloat bestaat uit verloren bekistingsplaten die op elastomeerblokken rusten. De wanden van de ruimte rondom worden voorzien van een randisolatiestrook. Na plaatsing van de elastomeerblokken wordt minerale isolatie aangebracht. Deze vult de luchtspouw die tussen de constructievloer en de zwevende vloerdelen ontstaat, waardoor een klankkast wordt voorkomen. Vervolgens worden de verloren bekistingsplaten geplaatst en wordt het systeem afgedekt met PE-folie. Hierop komt de dekvloer.

Reageer op dit artikel