nieuws

Noppert vraagt om uitstel van betaling

bouwbreed

Bouwbedrijf Noppert heeft surseance van betaling aangevraagd. De bedrijven die onder de Verenigde Bedrijven Noppert vallen, noteerden in 2010 gezamenlijk een verlies van bijna 1,9 miljoen euro op een omzet van 25,6 miljoen euro. In 2009 was de omzet nog zo’n 40 miljoen en maakten de bedrijven 1,38 miljoen winst. De jaarrekening over boekjaar 2011 […]

Bouwbedrijf Noppert heeft surseance van betaling aangevraagd. De bedrijven die onder de Verenigde Bedrijven Noppert vallen, noteerden in 2010 gezamenlijk een verlies van bijna 1,9 miljoen euro op een omzet van 25,6 miljoen euro. In 2009 was de omzet nog zo’n 40 miljoen en maakten de bedrijven 1,38 miljoen winst. De jaarrekening over boekjaar 2011 is nog niet gedeponeerd.

Noppert startte in 1850 als dorpstimmerbedrijf in Heerenveen. In de loop der jaren groeide het uit tot een middelgrote bouwer, actief in Noord- en Midden-Nederland. Naast de bouwmaatschappij bestaat het concern uit een projectontwikkelaar en Tiltup Systeem Noppert, dat prefab betonnen binnenspouwbladen en speciaalproducten levert.

Reageer op dit artikel