nieuws

Neprom: Nieuwbouw scherper geprijsd

bouwbreed Premium

Nieuwbouwwoningen zijn financieel vaak voordeliger dan bestaande huizen. Dat blijkt uit onderzoek van Rigo in opdracht van de brancheorganisatie van ontwikkelaars Neprom. Nieuwe woningen zijn doorgaans lager geprijsd dan bestaande. Het prijsvoordeel kan flink oplopen – tot wel 10 procent – zeker als de extra kwaliteit en het comfort van nieuwbouw wordt meegewogen. Volgens de […]

Nieuwbouwwoningen zijn financieel vaak voordeliger dan bestaande huizen. Dat blijkt uit onderzoek van Rigo in opdracht van de brancheorganisatie van ontwikkelaars Neprom. Nieuwe woningen zijn doorgaans lager geprijsd dan bestaande. Het prijsvoordeel kan flink oplopen – tot wel 10 procent – zeker als de extra kwaliteit en het comfort van nieuwbouw wordt meegewogen. Volgens de Neprom maakt de prijsvergelijking duidelijk dat de nieuwbouwwoningen die momenteel te koop staan, zeer scherp zijn ontwikkeld en geprijsd. Zaterdag wordt de landelijke nieuwbouwdag gehouden.

Reageer op dit artikel